Valget til menighedsrådet er GODT GENNEMFØRT - læs om det her

Valget til menighedsrådet er GODT GENNEMFØRT - læs om det her
Udgivet søn d. 9. aug 2020, kl. 12:58
Menighedsrådet

Valget er gennemført

Tirsdag d. 15. september blev valget til menighedsrådet gennemført over hele landet, og derfor også i Sct. Michaelis Kirke, hvor der var et flot fremmøde på 75 personer. Det blev en meget fin og interessant aften, hvor også Fredericia Dagblad var med - de har delt denne fine artikel.

Disse blev valgt ind

Stig Lilleøre
Johannes Lund Nielsen
Kenny Bruun Olsen
Annette Ingemansen
Per Nielsen
Ole Steen
Ruth Fibiger-Olesen
Steffen Bader
Bjarne Gertz-Olsen

... Med et glimt i øjet, fristes man til at kalde det "Olsenbanden" :)

Disse folk blev valgt som suppleanter

Kristian Bruun Wendel
Helene Clausen
Bruno Kristoffersen
Dorthe Frimann
Martin Ramsdal Pedersen
Kitt Flarup

Mulighed for at indgive en alternativ liste som vil udløse nyt afstemningsvalg

Det er muligt at indgive en alternativ liste med minimum en anden kandidat til menighedsrådet.

Listen skal afleveres hos formanden for valgbestyrelsen på: Vesterdalsvej 10 senest senest tirsdag den 13. oktober 2020.

Kandidatlisten skal være underskrevet af minimum 9 stillere, som har stemmeret. Se vejledningen på kirkeministeriets hjemmeside, for at se den "officielle" kandidatliste som skal bruges. Den er tilgængelig her:

https://www.km.dk/fileadmin/share/blanketter/Kandidatliste_-_godkendt_den_11.09.2020.pdf

Eventuelt afstemningsvalg skal afholdes den 17. november 2020. Valget vil foregå mellem de lister som måtte være indkommet og listen fra det oprindelige valg.   

Der vil derefter blive foretaget en beregning så det nye menighedsråd kan blive sammensat af en blanding fra de forskellige lister.


Tidligere information om valget

I år foregår menighedsrådsvalget anderledes, end det har gjort tidligere. Det gør det på baggrund af en vision om, at det skal være nemmere dels at stille op til menighedsrådet og nemmere at stemme. 

Det er altså ikke nødvendigt længere at skaffe stillere eller være med på en bestemt liste, for at være stille op til menighedsrådet. Dem, der ønsker at stille op, kan stille op, såfremt man bor i sognet eller har løst sognebånd til én af sognepræsterne.

Søndag d. 16. august kl. 11.30 var der orienteringsmøde. Et møde dels om menighedsrådsvalget, men også om menighedsrådets arbejde.

Tirsdag d. 15 september kl. 19.30 er der valg til menighedsrådet. Det sker på en valgforsamling, og dem, der er til stede kan stemme og stille op. Mere om valgforsamlingen følger her på siden. 

Overvejer du at stille op eller vil du gerne høre mere? Så tag kontakt til enten et menighedsrådsmedlem, eller kontakt en af præsterne, som gerne vil tale med dig om det. Du kan finde kontaktoplysningerne her: Kontakt til ansatte

Brug en fuldmagt

Hvis du er forhindret i at deltage i din lokale valgforsamling, men stadig gerne vil bruge din stemme, kan du downloade fuldmagter her.

Løs sognebånd, hvis du ønsker stemmeret eller hvis du ønsker at stille op. Kontakt præsterne eller følg dette link.

Kommentarer

Flizlaulp"> Flizlaulp

Tilføj kommentar