Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Prinsens Musikkorps

Dato
Torsdag d. 14. oktober 2021, kl. 19:00
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30C, 7000 Fredericia
Medvirkende
Trompetist Ketil Christensen og dirigent Mogens Andresen.
Pris
Gratis entre

Musik fra Det Kongelige Teater gennem 400 år

 

Kom med på en fascinerende rejse gennem 400 års musik med Prinsens Musikkorps i selskab med trompetist Ketil Christensen og dirigent Mogens Andresen.

 

Hvad enten du er velbevandret i operaer og balletter, eller den slags musik er ny for dig, så vil koncerten ‘Musik fra Det Kongelige Teater gennem 400 år’ være en fængende tidsrejse igennem 1800-tallets København.

 

Dirigent Mogens Andresen tager publikum med gennem en historisk rejse helt fra Christian IV’s tid, hvor musikken blomstrede og berømtheder strømmede til - og til pikante historier fra 1800-tallets operascener.

 

Tidligere solotrompetist i Det Kongelige Kapel, Ketil Christensen, er solist ved koncerten, hvor også de militære musikkorps spiller en stor rolle.

 

For selvom der er spillet meget musik på Det Kongelige Teater gennem tiden - så har militærorkestrene faktisk spillet en stor rolle i at udbrede musikken til resten af landet.

 

For de fleste danskere i 1800-tallet var militærorkestrene nemlig den eneste slags orkester, de kom til at høre i deres levetid.

 

Nu inviterer Prinsens Musikkorps med på en tur tilbage i tiden ved koncerten den 14. oktober klokken 19.00 i Sankt Michaelis Kirke i Fredericia.