Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Hanne Boel OBS! er flyttet til Tøjhuset

Dato
Onsdag d. 11. november 2020, kl. 20:00
Medvirkende
Hanne Boel
Pris
Forsalg 295 kr

Køb din billet her - dørene åbner kl. 19.00

ANMELDERROSTE HANNE BOEL TAGER PÅ AKUSTISK TURNÉ MED SIT NYE ALBUM. Hanne Boel har udgivet sit første album i 8. år, der har modtaget fantastisk respons fra flere anmeldere. I dag starter billetsalget til hendes tilbagevendende akustiske koncerter, hvor hun sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch spiller nyt materiale og gamle klassikere.

Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. I januar udgav hun sit længeventede 8. album ’Between Dark and Daylight’, der bl.a. bliver omtalt således:

’Der er noget nærmest Leonard Cohen-agtigt på spil i disse ord, om at være nået til et afklaret sted i livet’ Nordjyske Stiftidende, 5 stjerner.

’Hanne Boel træder ind i 2020 med stil’ Politiken, 4 stjerner.

Det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid

’Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rødderne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.’ siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2020, i et de konstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt: ’Der er gået tid, og jo, jeg er også blevet ældre og meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.’

Hanne Boel har altid været flittig på livesiden, og når hun i efteråret spiller koncerter i en lang række norske og danske byer, bliver det formentlig for fulde huse, som hun plejer.