Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Mig og min elskede - forsoning i parforholdet

Dato
Torsdag d. 11. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:15
Sted
Michaelisgaarden, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Medvirkende
Mattias Stølen Due, psykolog og direktør i Center for Famileudvikling
Pris
50 kr pr person

Vi ønsker at give rum for den gode samtale i parforholdet. Det gør vi dels gennem inspirerende oplæg, dels gennem de rolige rammer, hvor man parvis sidder ved bordene og taler sammen mellem oplæggene.

Om temaet for denne aften skriver Mattias Stølen Due: 

"Selvom ægteskabet og parforholdet består af kærlighed, kan vi ikke undgå at såre hinanden. Faktisk er vores partner den, som vi sårer allermest i løbet af vores liv.

De sårede følelser kan opstå på baggrund af store eller små hændelser. Nogle gange er vi hurtigt videre, men andre gange kan det præge vores forhold i mange år.

Vi kan desværre ikke undgå disse udfordringer, men vi kan blive bedre og hurtigere til at forsone os med hinanden. Bedre til at genoprette den forbindelse, som er så afgørende for vores trivsel."

 Selvom tematikken er kompleks, vil aftenen alligevel indeholde praktiske råd og konkrete bud på, hvad man kan gøre for at forsone sig med hinanden, når noget er gået galt.”

 Undervejs serveres der lidt godt at spise og drikke.

Tilmelding er nødvendig, senest d. 4/11 og gerne før til kirke-og diakonimedarbejder Oline B. Kobbersmed: oline@sct-michaelis.dk, tlf. 51416532. Der er et begrænset antal pladser.