Onsdag d. 28. oktober 2020, kl. 19:30

 Der bliver gang i den når U2 kopibandet Die Herren d. 28. oktober gæster Sct. Michaelis Kirke i Fredericia til et brag af en kirkekoncert.

Køb din billet her

Tonerne af U2´s legendariske musik vil fylde den smukke kirke. Bandet Die Herren er kendt som landets bedste U2 kopiband og har siden 1991 turneret landet tyndt og spillet over 2000 koncerter. Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2´s legendariske sange, som bandet Die Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.

Koncerten i Sct. Michaelis Kirke er en del af en tourné med i alt 14 kirkekoncerter rundt om i landet i løbet af 2020, hvorfra overskuddet går til organisationen Skyggebørn. Skyggebørn hjælper gennem samtalegrupper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge samtalegrupper.

Nogle kan måske huske DR2´s dokumentar ”Børnene fra sorggruppen” som blev sendt tidligere i år. Her fulgte man en af Skyggebørns samtalegrupper og fik et indblik i børnenes liv og det frivilligere arbejde som folkene omkring Skyggebørn udfører. Når du køber en billet til koncerten støtter du samtidig Skyggebørns frivillige arbejde.

Billetterne til koncerterne kan købes via www.billetsalg.dk/kirkekoncert

Direkte link:  

https://www.billetsalg.dk/Event/Die%20Herren%20kirkekoncert%20i%20Sct%20Michaelis%20Kirke

Medvirkende
Die Herren. Skyggebørn.
Sted Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Pris
215,- kr.