Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Tro og tema: Musikforedrag om "Livet og døden"

Dato
Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Medvirkende
v/ Merete Laursen (mezzosopran) og Thomas Gudbergsen (sygehuspræst)
Pris
Entre: 50 kr - der serveres også aftensnacks.

Livet og Døden – få kærlighed til hverdagen i en sårbar verden

I dette musikalske foredrag rettes opmærksomheden på livets forgængelighed, for at livet kan få en rigere fylde, mens det er der. Mezzosopran Merete Laursen og sygehuspræst Thomas Gudbergsen vil med hhv. musik og sang og livsnære eksempler fra den sjælesørgeriske hverdag, konkretisere emner forbundet med livets forgængelighed: sorg, smerte, kærlighed, taknemmelighed, fred og opstandelseshåb. 

Emnet til trods, så er det netop et livsbekræftende foredrag, som henvender sig til voksne i alle aldre og i alle samfundslag.

Fra tilhørere:

Marts 2018: "Mange beskrev det som enormt rørende, smukt, tankevækkende, stærkt og dejligt. Stor ros til jer begge. Det står stadig som en meget stærk oplevelse, jeg med glæde tænker tilbage på. Pøj pøj med projektet, det fortjener at blive udbredt. De bedste hilsner Kerstin Brøndum Wagner"

Maj 2019: "Kære begge, Jeg vil endnu engang sige jer tak for en meget fin og vellykket aften. Flere har efterfølgende rost jer til skyerne. Jeg synes også, I virkelig har fat i noget med det blandede koncept. Mange hilsener, sognepræst i Østerlars og Gudhjem sogne Meghan Welsch Jakobsen"