Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirkehøjskolen: Livet som eksistens

Dato
Onsdag d. 25. oktober 2023, Kl. 17:00 til kl. 21:00
Medvirkende
Sørine Gotfredsen og Jan Sjursen

Kl. 17.00-18.30 Om det onde v/Sørine Gotfredsen

Apostlen Paulus omtaler i Romerbrevet det paradoks, der er med til grundlæggende at præge vores liv, og som han beskriver med ordene: Alt det gode, jeg vil, det gør jeg ikke, og alt det onde, jeg ikke vil, det gør jeg. Og med den fyndige sætning rammer han helt centralt ned i et allestedsværende dilemma: hvordan gør man det gode, når det onde presser sig på, og hvordan er det i det hele taget med det onde; hvor kommer det fra, hvordan viser det sig, og hvad stiller vi op med det? Sørine Gotfredsen sætter emnet: ”Det onde” under lup og lægger op til debat. 

Sørine Gotfredsen er præst, forfatter og engageret debattør.

Kl. 18.30-19.30 Spisning

Kl. 19.30-21.00 Solidaritet og fællesskab i dagens Danmark v/Jann Sjursen

Jann Sjursen har ikke blot mange meritter på sit cv, men han har også i kraft af sit mangesidede engagement til fordel for udsatte grupper et helt skarpt blik på det, der aktuelt rører sig i vores samfund. Og i sit foredrag vil han undersøge spørgsmålet om, hvordan det står til med solidaritet og fællesskab i Danmark anno 2023. Jann Sjursen er tidligere minister og har stor organisatorisk erfaring og berøring med mennesker, der i vores samfund er udfordret på mange parametre

Pris og tilmelding

Prisen er kr. 50,- for ét foredrag, og kr. 80,- for to. 

Forhåndstilmelding til foredragene er ikke nødvendig. 

Ønsker man at spise aftensmad til kr. 50,-, bedes man tilmelde sig fredagen før på sms til Jette Groth, 2823 8007. Betaling kontant eller med MobilePay 73 585 på selve aftenen.

Drikkevarer kan tilkøbes til kr. 10,-. 

Kirketaxa kan benyttes