Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Steffen Brandt Koncert

Dato
Tirsdag d. 14. november 2023, kl. 20:00
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30C, 7000 Fredericia
Medvirkende
Steffen Brandt
Pris
370 kr. Dørsalg + 25 kr.

Køb din billet her

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2, der blev dannet for 39 år siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden.

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske, men altid kærligt-kritiske, undrende sange. Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog.

Oplev sangene i en af Danmarks smukkeste garnisonskirker, når Steffen Brandt besøger Sct. Michaelis kirke d. 14. november 2023.