Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

International Gudstjeneste (21. s. e Trinitatis)

Dato
Søndag d. 29. oktober 2023, kl. 10:00
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Medvirkende
Kristoffer Simonsen

Hjertelig velkommen til gudstjeneste, hvor vi samles i det helt store fællesskab. Ved denne internationale gudstjeneste inddrager vi elementer fra den globale kirker og glæder os over mangfoldigheden i vores fællesskab. Det betyder blandt andet, at der vil være mange flag, bibellæsninger og sange på forskellige sprog. Men derudover er det en helt almindelig gudstjeneste med fællesskab, prædiken, dåb og nadver.

BØRN:
Der kommer mange børn i alle aldre i Sct. Michaelis Kirke - og det er vi utroligt taknemmelige for. Under prædikenen inviterer vi alle børn, der har lyst, til "Børnetræf" i Michaelisgaarden; her vil der altid være et fint program for børnene - fx bibelfortælling, sang, lidt at spise og en leg eller en kreativ opgave.

Der er ofte tre spor for børn: Mini-træf (0-3 år), børnetræf (3 år til 2. klasse), juniortræf (2. klasse til 6. klasse). Man må gerne tage sine forældre med, hvis man er mest tryg ved det.

DÅB:
Det er altid en fest, når vi fejrer dåb i Sct. Michaelis Kirke. Læs mere om dåb.

KIRKEFROKOST:
Denne søndag er der stor kirkefrokost i Michaelisgaarden efter gudstjenesten. Alle er hjertelig velkommen til at spise med!

INDSAMLING:
Hver søndag samler vi ind til et bestemt formål, som er beskrevet i vores indsamlingsoversigt på hjemmesiden.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kirkens ansatte.