Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Gudstjeneste (Alle Helgen søndag)

Dato
Søndag d. 5. november 2023, kl. 10:00
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Medvirkende
Thomas K. Nedergaard

Hjertelig velkommen til gudstjeneste, hvor vi samles i det helt store fællesskab.

Denne søndag er det Alle Helgens Søndag, hvor det er tradition at mindes dem, som er gået forud, som er døde, i løbet af det kommende år. Det er dog også en fest for håbet om gensynet og den frelse, Jesus lover os, når vi tror på ham. 

Kl. 14. inviterer til mindegudstjeneste for alle som har mistet og som savner et menneske, som ikke længere er en del af vores verden. Se mere her.

BØRN: Der kommer mange børn i alle aldre i Sct. Michaelis Kirke - og det er vi utroligt taknemmelige for. Under prædikenen inviterer vi alle børn, der har lyst, til "Børnetræf" i Michaelisgaarden; her vil der altid være et fint program for børnene - fx bibelfortælling, sang, lidt at spise og en leg eller en kreativ opgave.

Der er ofte tre spor for børn: Mini-træf (0-3 år), børnetræf (3 år til 2. klasse), juniortræf (2. klasse til 6. klasse). Man må gerne tage sine forældre med, hvis man er mest tryg ved det.

DÅB: Det er altid en fest, når vi fejrer dåb i Sct. Michaelis Kirke. Læs mere om dåb.

KIRKEKAFFE: Efter gudstjenesten er der kirkekaffe og en god mulighed for at hilse og snakke med hinanden.

INDSAMLING: Hver søndag samler vi ind til et bestemt formål, som er beskrevet i vores indsamlingsoversigt på hjemmesiden.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kirkens ansatte.