Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

AFLYST - koncert med Roskilde Koret

Dato
Søndag d. 30. april 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
KIRKEN, Vendersgade 30C, 7000 Fredericia
Medvirkende
Roskile Koret.
Pris
Gratis adgang.

Søndag d. 30. april kl. 16.00. 

Når RoskildeKoret i april ’23 tager på en lille turné i Trekantsområdet, besøger de også Sct. Michaelis Kirke Kirke søndag d. 30. april kl. 16.00. Med sig bringer de deres dygtige dirigent, Roger Munk Fairwood, der også er organist i Ølby kirke, Køge.

Forårskoncerten vil bl.a. bestå af mindre satser af de store gamle mestre Bird og Palestrina. Desuden en cyklus af fire danske årstidssange, som korets dirigent har arrangeret for koret, samt nogle satser af John Rutter, akkompagneret af Jens Ole Jespersen.

RoskildeKoret er et klassisk flerstemmigt kor med en historie, der rækker mere end 50 år tilbage. Koret blev dannet i 1979 ved en fusionering af Roskilde Kammerkor og Risøkoret.

Koret dyrker med stor glæde og entusiasme den danske sangskat samt nordisk og europæisk kormusik af ”de store mestre”, fremført bl.a. ved deres årlige 4 – 5 koncerter. Som en fast tradition synger RoskildeKoret hvert år Christmas Carols i december måned ved en velgørenhedskoncert i Jakobskirken i Roskilde.

Ud over koncerter med tematisk repertoire har koret i de senere år opført Mozart’s Requiem, Fauré’s Requiem – og senest henholdsvis Vivaldi’s og Rutter’s Gloria-messer med solister og orkesterledsagelse.

RokildeKoret  Dir. Roger Munk Fairwood  Klaverakkompagnement, Jens Ole Jespersen.

Gratis adgang.