Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Blog: I 2018 skriver vi historie

Blog: I 2018 skriver vi historie
Udgivet man d. 1. jan 2018, kl. 20:51
Menighedsrådet

Blog af Menighedsrådsformand, Asbjørn Asmussen

Sidste år ved denne tid, skrev jeg, at 2017 ville blive et særligt år for Sct. Michaelis Kirke. Det har det sandelig også været, og det samme kan jeg, med lige så stor overbevisning, sige om 2018, hvor jeg glæder mig til, at vi skal tage det nyrenoverede kirkerum i brug og til, at vi skal fejre kirkens 350 års jubilæum. Det bliver stort.

    Indtil da, kan vi også glæde os over, at det fungerer godt med at fejre højmesserne i Fredericia Missionshus. Jeg er taknemlig for den fleksibilitet og hjælpsomhed, som alle viser under de lidt mere trange omgivelser. Også samarbejdet med Reformert Kirke er en rigtig god oplevelse og også her oplever vi stor gæstfrihed.

    Renoveringen skrider godt frem takket være vores dygtige håndværkere og arkitekter, som har godt styr på sagerne. Vi får endda lidt mere med i den første fase, end vi havde regnet med. Det betyder, at vi også får udvidet våbenhuset og etableret et nyt depotrum bagerst i kirken samt ført en ny trappe op til orgelet. Det sker ved at rykke den bagerste væg frem, så den flugter med fronten af pulpituret.

    Det hele bliver klart inden forårets konfirmationer, og jeg forventer, at vi kan fejre den første højmesse i det nye kirkerum Store Bededag den 27. april.

    Den store fest venter vi dog med til den 3. juni, hvor vi skal fejre Sct. Michaelis Kirkes 350 års jubilæum. Det bliver en fest, som strækker sig over en hel uge. Programmet er ved at tage form og bliver offentliggjort, så snart vi har det fulde overblik.

    Tak til alle jer, der følger med og bakker op omkring Sct. Michaelis Kirke. Og velkommen til endnu et spændende og begivenhedsrigt år, hvor vi tager hul på en ny tid i kirkens og menighedens historie.